Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Herència d’una època

No es pot analitzar el present sense parar esment a la trajectòria històrica que ens condiciona. Per això aquestes pàgines, que tenen com a objecte una aproximació crítica a un període decisiu de canvi i transformació de la nostra societat, apel·len sovint a la mirada històrica.

Els papers de reflexió sobre aspectes polítics, socials i culturals ací aplegats pretenen marcar les fites d\'una crònica i una crítica d\'una època devastadora en la qual s\'ha desballestat a consciència l\'esperit d\'un projecte de País, i s\'ha menat la "modernització" pel pitjor camí possible.

 

Autoria: Gustau Muñoz
Núm. col·lecció: 18
Pàgines: 287
ISBN: 9788481316360
Format: 12,5 x 20 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Gustau Muñoz

Gustau Muñoz (València, 1951) és economista, assagista i traductor. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Història per la Universitat de València, va treballar de professor a la Facultat de Ciències Econòmiques de la Universitat de València, així com d’editor a la Institució Valenciana d'Estudis i Investigació (IVEI) entre 1986 i 1998. Va ser redactor en cap de la revista Debats i, des de 1998, és el responsable de publicacions de la Universitat de València, de les col·leccions «Assaig», «Breviaris» i «Prismes», i de les revistes Passatges i L'Espill.