Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

No vull banyar-me

El famós oposicionisme infantil és el punt de partida de tots els llibres de "No vull". En aquest conte veurem tot el que els pares són capaços de fer per aconseguir que el seu fill es banye.
Autoria: Carles Cano
Núm. col·lecció: 15
Edat: A partir de 6 anys
Pàgines: 21
ISBN: 9788481310566
Format: 17 x 19 cm
Il·lustració: Rosa Anna Crespo - Enric Soler

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Carles Cano

Carles Cano (València, 1957), a més d’autor de desenes de llibres –entre narracions, poemaris i obres de teatre–, és un gran contacontes. Com a narrador ha participat en diversos festivals internacionals i ha contat en països com Guinea Equatorial, França, Mèxic, Argentina, El Marroc i Regne Unit, així com en tota Espanya. A més, es dedica a la poesia visual des de l’any 2000 i ha impulsat diversos projectes dins d’aquest gènere.

Com a escriptor s’ha especialitzat en literatura per a infants i joves, amb títols tan reconeguts com Les aventures de Potaconill (finalista del Premi Enric Valor), ¡Te pillé, Caperucita! (Premio Lazarillo), Per un botó (Premi Samaruc), Set Blancaneus i un Nan (Premi de Narrativa Carmesina de la Safor), El desbaratat conte dels fesols màgics (Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre), El secret de l’avi (Premio Lazarillo), La princesa Totpamí o La festa monstruosa.