Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tenda d’animals, de M. Josep Escrivà, Premi Carmesina, es presenta a la Plaça del Llibre

29 d'Octubre de 2018

De l’1 al 4 de novembre, la Plaça de l’Ajuntament de València acollirà la 4a edició de la Plaça del Llibre, on Tàndem estarà present amb diverses activitats per al públic familiar. En concret, es tracta de la presentació de Tenda d’animals, de Maria Josep Escrivà, Premi Carmesina de la Safor 2018, i del taller al voltant de Superheroïna a l’atac. Supermara 2, de Teresa Broseta i Toni Cabo, la segona entrega de les aventures d’aquesta singular superheroïna.

La programació començarà el dijous 1 de novembre a les 11.45 h, amb el taller dedicat a Supermara 2, a càrrec de l’autora Teresa Broseta i de l’il·lustrador Toni Cabo. Aquesta novel·la infantil constitueix un relat emotiu i divertit que ens acosta la batalla de molts xiquets i xiquetes contra el càncer infantil i altres malalties.  

Mara, la protagonista d’aquesta sèrie, continua a l’hospital i es mor d’avorriment. Ni tan sols la seua capa màgica, que té la força i l’estima de vint-i-cinc amics, aconsegueix animar-la. Però, fins que no tinga més defenses, els metges no la deixaran tornar a casa. Sort que, a l’hospital, coneixerà Òscar, que prompte es convertirà en un dels seus millors amics i l’ajudarà a millorar-se. Aquesta superheroïna pot amb tot!

D’altra banda, el dissabte 3 de novembre a les 11.30 h, Maria Josep Escrivà presentarà Tenda d’animals, la novel·la infantil que va estar guardonada amb el Premi Carmesina de la Safor 2018, i comptarà amb l’escriptor Jovi Lozano-Seser com a presentador. L’obra planteja un missatge animalista que defensa que els animals estan millor en llibertat que tancats en una gàbia, i ho fa amb grans dosis d’humor que faran riure els lectors més joves.

A Tenda d’animals coneixerem Lluïsma, un xiquet que s’estima moltíssim els animals. Per això, no entén per què no poden viure amb ell a casa. I mira que ho intenta, perquè li ho consenten tot: una cotorra, una iguana, un gosset, un mico… i un caiman! Fins que un dia tot canviarà i Lluïsma i la seua família comprendran que el millor lloc per als animals no és estar tancats entre quatre parets.

Així, Tàndem presentarà al públic infantil de la Plaça del Llibre les seues apostes de cara a aquest Nadal, dues històries plenes d’optimisme i bon humor que, no obstant això, faran reflexionar els infants mentre passen una estona divertida.