Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Es convoca el Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor 2019

15 de Febrer de 2019

La Mancomunitat de Municipis de la Safor, en col·laboració amb Tàndem Edicions, convoca el XXVIII Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor, d'acord amb les bases següents:

BASES

1. Les narracions, adreçades a lectors entre 8 i 11 anys, han de ser originals i inèdites, escrites en valencià, i tindran una extensió entre 25 i 60 pàgines DIN A-4, mecanografiades a doble espai. Poden presentar-se escrites per una cara o per les dues.

2. El premi, dotat amb 3.000 € per la Mancomunitat de Municipis de la Safor, es publicarà per Tàndem Edicions.

3. L’import del premi es considerarà com un pagament a compte dels 2.000 primers exemplars que es venguen i estarà subjecte a la retenció fiscal corresponent. De la resta d’exemplars venuts, l’autor de l’obra guanyadora percebrà els drets d’autor corresponents, segons contracte amb l’editorial.

4. Els originals que opten al premi s’han de presentar per quintuplicat a les dependències de la Mancomunitat de Municipis de la Safor (av. República Argentina, núm. 28, 46702 Gandia) fins al dia 15 de febrer de 2019. S’admetran els originals que hi arriben posteriorment, si estan certificats amb data anterior al termini.

5. Les narracions que opten al premi duran a la portada el títol, però cap dada que puga identificar l’autor. Les obres presentades aniran acompanyades d’un sobre tancat, a l’exterior del qual hi figurarà el títol i dins hi haurà les dades identificatives i de contacte de l’autor.

6. El jurat estarà format per Joan Portell, Gonçal López-Pampló, Josep Palomero, Mariló Àlvarez i Maria Josep Escrivà.

El jurat serà presidit pel President de la Mancomunitat o persona en qui delegue, actuant com a secretària del jurat la secretària de la Mancomunitat i el tècnic cultural com a membre de l'organització, o persones que designe la Mancomunitat. Aquestes persones tindran veu, però no vot, en les decisions del jurat.

7. La decisió del jurat serà inapel·lable i el premi no podrà fraccionar-se, però podrà ser declarat desert, si el jurat així ho considera.

8. La presentació dels originals comporta l’acceptació íntegra d’aquestes bases i dels drets i les obligacions que se’n deriven. Les qüestions no previstes en aquestes bases les resoldrà el jurat segons el seu lliure criteri.

9. El veredicte del jurat es farà públic el dia 18 d'abril de 2019.

 

El guanyador o la guanyadora es compromet a formar part del jurat de l’edició següent, com a obligació derivada del premi, que inclou la remuneració del susdit compromís.

10. L'organització no retornarà els originals presentats a concurs, que seran destruïts i reciclats una vegada fet públic el veredicte del premi.