Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

T'esperem a la Fira del Llibre de València!

24 d'Abril de 2019

Com cada any, arriba a València una de les cites més importants de l’any en el món editorial: la Fira del Llibre. Autors, il·lustradors, llibreters, editorials i lectors es reuniran durant dues setmanes als Jardins dels Vivers per parlar del que més ens agrada: la literatura.

En aquesta 54a edició, Tàndem no ha volgut perdre's la cita i ha preparat un grapat d'activitats, per a grans i menuts, que pots consultar al PDF adjunt.

Recorda que t'esperem a les casetes 96 i 97 de la Fira!

Ací us deixem un avançament de les novetats que presentarem a la Fira del Llibre, per tal que aneu obrint boca:

La rata Marieta és divertida, curiosa, imaginativa... i sempre està preparada per a viure noves aventures. En aquest llibre, anirà per primera vegada al mercat! I, com la masereta, cada dia de la setmana comprarà un aliment diferent!Et convidem a fer un viatge pels cinc continents, a través de les diferents èpoques de la humanitat, per descobrir les biografies de dones que van marcar la història. En aquest viatge coneixeràs molts noms propis que no haurien d’haver caigut mai en oblit.Mara fa huit anys, però està trista. Fa dies que està a l’hospital. Des que té càncer, hi ha d’anar tan sovint... De sobte, apareix tota la família i Mara, que fa temps que no riu, se sent d’allò més contenta. Quan bufa el pastís, demana un desig. T’imagines quin?
T
A l’hospital, Mara es mor d’avorriment. Ni tan sols la seua capa màgica, que té la força i l’estima de vint-i-cinc amics, aconsegueix animar-la. Però, fins que no tinga més defenses, els metges no la deixaran tornar a casa. Sort que, a l’hospital, coneixerà Òscar, que es convertirà en un dels seus millors amics.Lluïsma s’estima moltíssim els animals. Per això, no entén per què no poden viure amb ell a casa. I mira que ho intenta, perquè li ho consenten tot. Però un dia, Lluïsma i la seua família comencen a dubtar si realment el millor per als animals és que estiguen tancats entre quatre parets.ombatossals recull les aventures mitològiques del gegant del mateix nom, una criatura bondadosa que, amb l’ajuda dels seus amics, com Arrancapins, Bufanúvols, Cagueme o Milhòmens, va fer possible la fundació de la ciutat de Castelló de la Plana. 
Toni viu amb la seua família al centre del poble. Però, un dia, decideixen mudar-se a una casa més gran, el mas del tio Samuel, que té una almàssera i tot. Que no saps què és una almàssera? Gràcies a Toni i la seua família descobriràs molts secrets de la vida del camp! L’Aureli prepara la selectivitat reclòs a casa. Intenta concentrar-se en l’estudi, però es distreu en veure uns individus d’aparença sospitosa rondant per la urbanització. Un d’ells truca a la porta i l’informa que busquen una boja perillosa que s’ha escapat del sanatori on estava internada.Després de set mesos en coma a causa d’un terrible accident, Iris es desperta amb dany cerebral adquirit (DCA). Així doncs, amb 18 anys haurà de tornar a aprendre a parlar i a controlar cada moviment del seu cos per a ser independent de nou.

Documents per descarregar