Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Un pessic de bona literatura per a l'estiu

31 de Maig de 2019

Arriba l'estiu, una època de l'any perfecta per a relaxar-se i descansar. I, quina manera millor de fer-ho que amb un bon llibre a les mans? Tant si tens pensat passar-te el dia a la platja com si prefereixes anar a explorar la muntanya, a Tàndem et proposem un bon grapat de lectures perquè les compartisques amb els lectors i lectores més menuts de la casa:


hort.jpg
La rata Marieta és divertida, curiosa, imaginativa... i sempre està preparada per a viure noves aventures. En aquest llibre, anirà per primera vegada al mercat! I, com la masereta, cada dia de la setmana comprarà un aliment diferent!Et convidem a fer un viatge pels cinc continents, a través de les diferents èpoques de la humanitat, per descobrir les biografies de dones que van marcar la història. En aquest viatge coneixeràs molts noms propis que no haurien d’haver caigut mai en oblit.Sofia viu a la ciutat, però passa les vacances a cals iaios, al camp. Tenen un magnífic hort amb verdures. Per primera vegada podrà plantar el que més li agrade i tindre’n cura. Sembrar, plantar, collir..., els iaios li ensenyaran tot el que fa falta per a ser una bona jardinera.
T
A l’hospital, Mara es mor d’avorriment. Ni tan sols la seua capa màgica, que té la força i l’estima de vint-i-cinc amics, aconsegueix animar-la. Però, fins que no tinga més defenses, els metges no la deixaran tornar a casa. Sort que, a l’hospital, coneixerà Òscar, que es convertirà en un dels seus millors amics.Lluïsma s’estima moltíssim els animals. Per això, no entén per què no poden viure amb ell a casa. I mira que ho intenta, perquè li ho consenten tot. Però un dia, Lluïsma i la seua família comencen a dubtar si realment el millor per als animals és que estiguen tancats entre quatre parets.ombatossals recull les aventures mitològiques del gegant del mateix nom, una criatura bondadosa que, amb l’ajuda dels seus amics, com Arrancapins, Bufanúvols, Cagueme o Milhòmens, va fer possible la fundació de la ciutat de Castelló de la Plana.
lenigma-de-bagdad.jpg

Tres històries aparentment independents s’entrellacen en un relat que podria canviar tot allò que sabem sobre la història de la humanitat.

L’enigma de Bagdad aborda la necessitat de protegir el patrimoni cultural de la devastació de les guerres.

L’Aureli prepara la selectivitat reclòs a casa. Intenta concentrar-se en l’estudi, però es distreu en veure uns individus d’aparença sospitosa rondant per la urbanització. Un d’ells truca a la porta i l’informa que busquen una boja perillosa que s’ha escapat del sanatori on estava internada.Després de set mesos en coma a causa d’un terrible accident, Iris es desperta amb dany cerebral adquirit (DCA). Així doncs, amb 18 anys haurà de tornar a aprendre a parlar i a controlar cada moviment del seu cos per a ser independent de nou.