Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Rosa Serrano rep l’Alta Distinció de la Generalitat

10 d'Octubre de 2019

La Generalitat Valenciana ha concedit l’Alta Distinció a l’escriptora, i fundadora de Tàndem, Rosa Serrano. El màxim guardó li ha estat entregat el 9 d’Octubre, dia de totes i tots els valencians.

Des de Bromera/Tàndem felicitem a qui ha sigut una de les pioneres en l’edició literària en llengua valenciana. El reconeixement a la tasca que ha desenvolupat Rosa Serrano durant tota la seua trajectòria és també un reconeixement al treball de tota la societat valenciana per la protecció de la cultura pròpia.

Amb l’Alta Distinció, la Generalitat reconeix i premia des de 1986 la contribució al coneixement, la difusió i la defensa dels interessos valencians. Rosa Serrano ha dedicat la seua vida professional a l’educació, la llengua i la cultura valencianes. És editora, fundadora de l’editorial Tàndem i escriptora de literatura infantil amb títols com “La paraula és una aventura” (1981) o “El quadern de Júlia” (1985). També ha adaptat les rondalles valencianes per a un públic infant en l’obra “Noves lectures en l’obra d’Enric Valor” i té una gran projecció dins el món cultural valencià: ha estat membre del Consell Valencià de Cultura i ha presidit diverses vegades l’Associació d’Editors del País Valencià.

Gràcies per tota la teua tasca, Rosa, i moltes felicitats pel reconeixement. Tota la cultura valenciana està d’enhorabona.