Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.
Àngels Gregori

Àngels Gregori

Àngels Gregori va nàixer a Oliva (La Safor) l'any 1985. Amb Bambolines va guanyar el Premi Amadeu Oller per a joves inèdits l'any 2003 i l'any 2007 el Premi Ausiàs March Poesia de Gandia amb Llibre de les brandàlies (Edicions 62). Ha estat inclosa en diverses antologies i la seua obra està traduïda a diversos idiomes, com l'italià, el castellà, el francés, el croat i l'asturià.

És llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona i actualment cursa un Màster de Gestió Cultural. Col·labora en alguns mitjans de comunicació, participa activament en activitats literàries i dirigeix, des de la seua creació, del Festival de Poesia d'Oliva (www.poefesta.com).

De l'obra New York, Nabokkov [&] Bicicletes, recentment guardonada amb el Premi Alfons el Magnànim de Poesia de València 2010, Artur Ahuir, portaveu del jurat, ha dit: "és un llibre fresc, escrit des de la quotidianitat més immediata però amb sortides a temes més amplis, molt vital, que manté la sensualitat al llarg de tota l'obra" i ha assenyalat, al mateix temps, "la forta consciència literària de l'autora i la seua clara vocació d'escriptora que uneix literatura i vida des d'una veu molt sòlida per tal de tractar paradoxes de la vida més actual i moderna".