Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

AVÍS LEGAL


El titular d’aquest portal és EDICIONS BROMERA, EMPRESA EDITORIAL, SLU (d’ara en avant BROMERA). El domicili de BROMERA és Av. Areners, 25, Pol. El Pla, 46600 Alzira, telèfon 962 402 254. El correu de contacte de BROMERA és illa@bromera.com i el seu CIF és B46828109.

Si utilitzeu el contingut i/o els serveis d’aquest portal us comprometeu a acceptar aquestes condicions d’ús:

1. BROMERA es reserva el dret de modificar el contingut, la configuració i la presentació d’aquest portal sense avisar. Aquest portal pot contindre enllaços a pàgines externes i, si és així, BROMERA no es fa responsable del contingut i la configuració d’eixes pàgines.

2. Els textos, les imatges, els logotips i la resta de continguts d’aquest portal són propietat de BROMERA. Si no s’indica el contrari, no podeu transmetre, distribuir, reproduir o emmagatzemar els continguts d’aquest portal sense el consentiment de BROMERA.

3. Si voleu instal·lar o utilitzar qualsevol programari descarregable des d’aquest portal, abans heu d’acceptar les condicions de la llicència.

4. BROMERA no es fa responsable dels possibles danys que es puguen produir per usar versions no actualitzades de navegadors, ni de les conseqüències que es deriven del mal funcionament dels navegadors per una configuració inadequada, per la presència de virus informàtics o per qualsevol altra causa.

5. Aquest AVÍS LEGAL es regeix per la llei espanyola. Qualsevol conflicte relacionat amb l’ús d’aquest portal serà competència dels jutjats i tribunals de València.