Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

AVÍS LEGAL

En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic li comuniquem la següent informació:

Titular d'aquest lloc:
EDICIONS BROMERA, S.L.
Av. Areners, 25 (Pol. Ind. El Pla) d’Alzira (46660) València
NIF: B-46828109
Tel.: 962 402 254
e-mail:
bromera@bromera.com    

Inscrita en el Registre Mercantil de València Tom: 3044, Llibre: 360. Full V-5187, Incrip.:1a.

La utilització del contingut i/o serveis del portal per part de l'usuari suposa l'acceptació expressa de les següents condicions:

Condicions d'ús del portal

 EDICIONS BROMERA, S.L. es reserva el dret d'efectuar modificacions en el contingut d'aquest portal sense previ avís, així com de la seua configuració i presentació. Aquest portal pot contindre enllaços a pàgines externes, no sent responsable del contingut d'aquestes pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquestes.

Els textos, imatges, logotips i resta de continguts inclosos en aquest portal són propietat de EDICIONS BROMERA, S.L. Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, excepte si s'obté el previ consentiment de EDICIONS BROMERA, S.L., i excepte quan s'indique el contrari.


Per a poder instal·lar o utilitzar qualsevol programari que es trobe disponible per a la seua descàrrega des d'aquest portal, han d'acceptar-se prèviament els termes del contracte de llicència, si n'hi haguera, que acompanye o s'incloga en el programari. no es fa responsable dels possibles danys que es pogueren produir pel fet d'utilitzar versions no actualitzades de navegadors, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a EDICIONS BROMERA, S.L.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

En compliment de la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, EDICIONS BROMERA, S.L. informem que les dades de caràcter personal que ens proporcione en emplenar algun formulari d'inscripció, sol·licitud o consulta que aparega en la present Web, seran objecte de tractament i recollits en un tractament de dades (denominat “USUARIS WEB”) el responsable dels quals és EDICIONS BROMERA, S.L.


Per a exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat i limitació al tractament de les seues dades personals, en els termes i condicions previstes en la pròpia normativa vigent en matèria de protecció de dades, pot comunicar-lo per escrit a EDICIONS BROMERA, S.L., Av. Areners, 25 (Pol. Ind. El Pla) d’Alzira (46660) València.

La recollida de les seues dades de caràcter personal es duu a terme amb la finalitat principal de poder oferir i prestar-li els serveis oferits en la present web.

 

 

EDICIONS BROMERA, S.L. farà ús de les dades de caràcter personal facilitats per vosté exclusivament per a les finalitats indicades.

No compartim la informació subministrada amb tercers excepte exigència legal o de procediments legals, i en cap cas, venem aquest tipus d'informació.

EDICIONS BROMERA, S.L. informa que té implantades les mesures de seguretat d'índole tècnica i organitzatives necessàries que garantisquen la seguretat de les seues dades de caràcter personal i eviten la seua alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, segons el que es disposa en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Aquest Avís Legal es regeix en tots i cadascun dels seus extrems per la llei espanyola, sent competents per a la resolució de qualsevol conflicte derivat o relacionat amb l'ús d'aquest portal els Jutjats i Tribunals de València.