Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Identitats vulnerables

Vivim en un món on les identitats vulnerables pateixen l´impacte de l´homogeneïtzació. Com sobreviure a aquest procés? Aquest assaig ens presenta algunes estratègies pacífiques, però alhora fermes contra l´homogeneïtzació del món.
Autoria: Francesc Torralba
Núm. col·lecció: 17
Pàgines: 312
ISBN: 9788481315264
Format: 12,5 x 20 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francesc Torralba

Francesc Torralba (Barcelona, 1967) és catedràtic de Filosofia de la Universitat Ramon Llull i imparteix cursos i seminaris en moltes altres universitat d'Espanya i de Sudamèrica. Dirigeix la Càtedra de Pensament Cristià d'Andorra i la Càtedra Ethos d'ètica aplicada a la Universitat Ramon Llull. També és director del Ramon Llull Journal of applied Ethics i president del Comitè d'Ètica Assistencial de la Fundació SAR-Quavitae, entre altres.

Va estudiar Filosofia a la Universitat de Barcelona. Posteriorment va ampliar estudis a la Universitat de Copenhaguen, on va estudiar llengua danesa per fer la seua tesi sobre el pensador Søren Kierkegaard. També es va llicenciar en Teologia a la Facultat de Teologia de Catalunya. És vicepresident de la Societat Hispànica d'Amics de Søren Kierkegaard i ha traduït aquest autor del danès al català. També coneix a fons el pensament de Friedrich Nietzsche.

L'any 2015 va rebre el Premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta per L'imperi de la incomunicació.