Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Matilde Salvador. Converses amb una compositora apassionada

Aquest llibre de converses entre la compositora Matilde Salvador i la periodista Rosa Solbes ens permet recórrer les diverses etapes de la vida d\'una dona que va participar dels moviments musicals i culturals de les seues dues ciutats: Castelló i València.

Matilde Salvador va composar mùsica per ballets, diverses mises i la primera òpera en valencià, així com va musicar molts poemes dels autors més representatius de la literatura catalana.

Viatgera incansable i pintora vocacional, és una dona que va trencar motlles i que es va convertir en un referent cultural per a moltes generacions.

Autoria: Rosa Solbes
Núm. col·lecció: 10
Pàgines: 135
ISBN: 9788481316414
Format: 13,5 x 19 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rosa Solbes

Rosa Solbes (Alacant, 1950) és una periodista valenciana i una destacada activista feminista. Va ser la primera directora de Ràdio 9 i va dirigir la Unió de Periodistes Valencians. També va exercir de cap de premsa en la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana i de redactora i editora d’informatius del centre territorial de TVE. És membre del Consell d'Administració de Radiotelevisió Valenciana (RTVV) i vicepresidenta de Valencians pel Canvi.