Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Imagine

Juanita i Fabio són dos adolescents, fills d'emigrants. Viuen i estudien a Brooklyn, i un dia decideixen faltar a l'institut i anar a passar la jornada a Manhattan. El que comença com a diversió es converteix en un malson quan són confosos amb uns delinqüents i es veuen obligats a fugir i amagar-se. No tindran cap altra ajuda que la d'uns altres adolescents, emigrants clandestins que malviuen escapant de la policia i de les bandes rivals. La crua realitat els farà qüestionar-se la lletra de la cançó Imagine de John Lennon. Són ells uns somiadors per creure que un dia el món serà únic, que no hi haurà ni cobdícia ni fam i que es viurà en pau?

El text teatral Imagine és un crit en favor de l'entinement i el respecte entre persones, siga quina siga la seua raça, cultura, religió o orientació sexual.

Autoria: Octavi Egea
Núm. col·lecció: 26
Edat: A partir de 12 anys
Pàgines: 88
ISBN: 9788481318654
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Eduardo Garcia López

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Octavi Egea

Octavi Egea (Barcelona, 1946) és un dramaturg català. Ha adaptat al teatre les els guions cinematogràfics de Cuando Harry encontró a Sally, Cantando bajo la lluvia i Grease, entre altres. Com a dramaturg, ha publicat les obres per a infants i joves El far (Premi Vila de Paterna de Teatre Juvenil 2010) i Imagine (Premi Vila de Paterna de Teatre Juvenil 2008), entre altres.