La tribu enmig de la muntanya

PREMI CARMESINA DE LA SAFOR

El jurat va valorar que la novel·la «està molt ben escrita i estructurada, així com el tractament que fa d’altres formes de vida alternatives, més sostenibles i solidàries».

Una història sobre la necessitat de conéixer, respectar i estimar el nostre patrimoni.

Acabats d’instal·lar en una nova casa a la muntanya, n’Agnès i en Pau troben el rastre d’un porc. Encuriosits, els germans el segueixen fins que descobreixen un casalot… ple d’animals! A Sa Calàndria, hi viu també una colla de famílies d’allò més agradables. Però aviat descobriran que una empresa immobiliària amenaça aquell racó ple de pau i no dubtaran a fer tot el possible per salvar sa Calàndria, una aventura que canviarà les seues vides.

Aquesta novel·la transcorre a l’illa de Mallorca en l’actualitat, i permet reflexionar sobre l’especulació urbanística, una pressió social que patim, de manera molt semblant, en els altres territoris del nostre entorn.






Autoria: Irene Zurrón Servera
Núm. col·lecció: 46
Pàgines: 120
ISBN: 9788417588533
Format: 13 x 20 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Bartomeu Seguí

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Irene Zurrón Servera

Irene Zurrón Servera (Palma, 1990), és professora a la Universitat de les Illes Balears i especialista en llengua i literatura. Amb aquesta primera novel·la, plena d’humor, tendresa i afecte per la natura, va rebre el Premi Carmesina de la Safor.