Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La tribu enmig de la muntanya

PREMI CARMESINA DE LA SAFOR

El jurat va valorar que la novel·la «està molt ben escrita i estructurada, així com el tractament que fa d’altres formes de vida alternatives, més sostenibles i solidàries».

Una història sobre la necessitat de conéixer, respectar i estimar el nostre patrimoni.

Acabats d’instal·lar en una nova casa a la muntanya, n’Agnès i en Pau troben el rastre d’un porc. Encuriosits, els germans el segueixen fins que descobreixen un casalot… ple d’animals! A Sa Calàndria, hi viu també una colla de famílies d’allò més agradables. Però aviat descobriran que una empresa immobiliària amenaça aquell racó ple de pau i no dubtaran a fer tot el possible per salvar sa Calàndria, una aventura que canviarà les seues vides.

Aquesta novel·la transcorre a l’illa de Mallorca en l’actualitat, i permet reflexionar sobre l’especulació urbanística, una pressió social que patim, de manera molt semblant, en els altres territoris del nostre entorn.






Autoria: Irene Zurrón Servera
Núm. col·lecció: 46
Pàgines: 120
ISBN: 9788417588533
Format: 13 x 20 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Bartomeu Seguí

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Irene Zurrón Servera

Irene Zurrón Servera (Palma, 1990), és professora a la Universitat de les Illes Balears i especialista en llengua i literatura. Amb aquesta primera novel·la, plena d’humor, tendresa i afecte per la natura, va rebre el Premi Carmesina de la Safor.