Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La metamorfosi de Cornèlia Bel

La metamorfosi de Cornèlia Bel és la història d’una xiqueta punyetera i burleta que va aconseguir capgirar el seu destí.

La vida d’un cuc de seda passa per quatre fases: ou, cuc, crisàlide i papallona. Aquesta transformació de cuc a papallona s’anomena metamorfosi. Ací trobareu la història d’una xiqueta punyetera, embolicadora i burleta que va aconseguir capgirar el seu destí. Un destí de cuc solitari que tothom rebutjava i que va canviar per convertir-se en una estimada papallona. Aquesta és la metamorfosi de Cornèlia Bel.

Un llibre que parla sobre amistat i respecte a través d’un fil conductor ple de màgia i de poesia.

Autoria: Amparo Grafià
Núm. col·lecció: 48
Edat: Des de 10 fins a 13 anys
Pàgines: 104
ISBN: 9788417588588
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Jesús Huguet

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Amparo Grafià

Amparo Grafià Hernández (Godella, 1976) és llicenciada en Belles Arts i compagina la tasca docent amb l’escriptura. Des de l’adolescència mostra interès pel teatre i la creació literària. S’inicia en l’escriptura a través de relats i l’elaboració de textos teatrals com L’home del nas gelat o Peset, la raó d’un poble.
Entre els seus relats destaquen Preludi (guanyador del IV Certamen de Relats Beatriu Civera de l’Ajuntament de València); És tardor, ets power (segon premi en els XXIII Premis Maig Memorial Pasqual Batalla de Vila-real); Lluernes (guanyador del XIII Certamen de Relat Breu de Perspectiva de Gènere de Mislata) i Un poema, vint cèntims (guanyador del V Certamen de Relat Breu Mostra’t de Gandia). Amb La metamorfosi de Cornèlia Bel s’inicia en la literatura infantil.