Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La casta de Banya Trencada

Com en una faula moderna, La casta de Banya Trencada és el relat d\'una colla d\'animals que viuen, senten, pensen, parlen, s\'ajuden, lluiten i intenten sobreviure.

La història ens l\'explica Espluc, un ocell que té com a missió esplugar els caps de ramat. I molta intel·ligència per a elaborar una estratègia que salve el jove bou Salat del seu destí fatídic.

En La casta de Banya Trencada, l\'escriptora Pepa Guardiola, amb una perspicàcia extraordinària, ens fa conéixer la vida i les relacions dels animals en plena natura. Si magnífiques són les descripcions de l\'entorn paisatgístic de la Marina, més impressionants ens resulten encara les vivències d\'un animal valent i noble que sap que va a morir en una plaça de bous. una novel·la realment innovadora i apassionant.

Autoria: Pepa Guardiola
Núm. col·lecció: 23
Edat: A partir de 14 anys
Pàgines: 96
ISBN: 9788481319996
Format: 13 x 19,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Pepa Guardiola

Pepa Guardiola (Xàbia, 1953) és mestra de Primària i escriptora. La major part de la seua obra literària està dedicada a infants i joves. És autora de prop d’una vintena d’obres i ha sigut guardonada amb diversos premis, entre els quals, el Premi Carmesina, el Mediterrani de Literatura Juvenil o el Samaruc, a més del Premi Enric Valor de Novel·la pel Desordre de les dames. A Bromera ha publicat també la novel·la juvenil Una llar en el món.