Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

David Navalón guanya el XXV Premi Carmesina de la Safor

20 d'Abril de 2016

La senyora Neus, de l’escriptor David Navalón, ha sigut l’obra guanyadora del XXV Premi Carmesina de la Safor, un certamen literari consolidat que convoca La Mancomunitat de Municipis de La Safor amb la col·laboració  de Tàndem Edicions. L’obra, que serà publicada per Tàndem Edicions, va ser escollida per unanimitat pel jurat format Gonçal López-Pampló, Francesc Gisbert, Arantxa Bea, Joan Portell i Artur Ahuir.

 La senyora Neus és una història plena de tendresa protagonitzada per una dona molt peculiar que ha decidit viure sola per a escapar de les seues pors i allunyar-se de tot allò que li desagrada.

En aquesta història absorbent, la senyora Neus té por de la vergonya. Detesta, entre altres coses, els animals, el soroll o les sorpreses, però més encara els xiquets i qualsevol cosa relacionada amb ells. Per fugir de tot allò, viu sola, sense amics ni interrupcions. Entre els plecs i les mànegues de la seua roba, un fet inversemblant posarà el seu món cap per avall i l’obligarà a enfrontar-se a tot el que odia i tem.

David Navalón (Albaida, 1978) és professor d’Audició i Llenguatge al CEIP San Jaume d’Onil. Ha publicat diversos articles de caràcter pedagògic en revistes especialitzades, a més de llibres infantils. En 2013 va guanyar el XVIII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre amb l’obra El guardià dels cinc secrets, publicat en Bromera.