Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Tàndem celebra el Dia de la Poesia amb la presentació d’«Elles: Constel·lació Poètica»

23 de Març de 2022

Tàndem celebra el Dia de la Poesia amb la presentació d’Elles: constel·lació poètica, una antologia amb composicions de poetes valencianes contemporànies. L’acte va reunir en L’aula magna del Centre Cultural La Nau a l’autora, Anna Ballester, la vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, la directora de la Fundació Bromera, Rosa Mengual, la catedràtica de la Universitat de València, Gemma Lluch, i la poeta i periodista Susanna Lliberós.

La presentació va començar amb una sorpresa a l’autora i va concloure amb un recital de poesia en el qual algunes de les autores presents a l’antologia van recitar els seus poemes en una sala plena de públic tot i el mal oratge d’aquestes setmanes. Entre els assistents hi havia personalitats destacades del món de la cultura valencià. En finalitzar l’acte es va oferir un vi d’honor.

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat, Mónica Oltra, va assenyalar al seu compte de Twitter que Elles: constel·lació poètica és «una antologia imprescindible» i «una xicoteta joia on Anna Ballester recull els versos de dones poetes de l’actualitat i que són referents».

Durant l’acte també hi hagué paraules de record a la poeta Fina Cardona, present a l’antologia, que ens va deixar a principis del mes de febrer.