Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ens veiem a la Fira del Llibre

20 d'Abril de 2006

Des del 27 d'abril fins al 7 de maig estarem a la caseta número 18 de la 37ª edició de la Fira del Llibre de València, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores, al Jardí de Vivers.

Podeu visitar-nos qualsevol dia i a qualsevol hora, sempre sereu benvinguts. Però si, a més a més, us fa il·lusió venir a conéixer les novetats, us esprerem als actes de presentació que tindran lloc:

• Dissabte, 29 d'abril, a les 18:00 hores. Presentació de la nova col·lecció d'entreteniments: Juguem amb Marieta, i del nou títol del Tricicle: Negre com la xocolata de Teresa Giménez.

• Divendres, 5 de maig, a les 19:30 hores. Presentació dels llibres Ens barregem i Ens agradem de la nova col·lecció Coses d´humans de Juanolo, per aprendre a gaudir de la diversitat i per a acceptar que l´amor també és divers.

• Diumenge, 7 de maig, a les 12:30 hores. Presentació dels nous àlbums: Un parc de paper, a l'abril de Júlia Villaescusa, il·lustrat per Eva Garcés, Potam i els colors de Montse Gisbert i La nit de les tortugues de Luisella Grondona.

D'altra banda, al museu de Vivers podreu disfrutar d'una meravellosa exposició titulada: Les il·lustracions de Montse Gisbert: un univers d'imaginació i colors.