Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

De camí a Fisterra

Aquest llibre és l´experiència intensa i lluminosa del pelegrí, de l´era digital que transita per un autèntic sender de metàfores únic al món, endut per la caminera combinada amb la passió que suscita la majestuositat de l´art romànic, o bé atret per una mena de viatge iniciàtic.
Autoria: Vicent Pitarch
Núm. col·lecció: 9
Pàgines: 241
ISBN: 9788481314533
Format: 13,5 x 21 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Pitarch

Vicent Pitarch (Vila-real, 1942) és filòleg i sociolingüista. Doctor en Filologia Catalana, ha treballat de catedràtic de batxillerat i professor associat a la Universitat Jaume I de Castelló. Va cofundar el Parvulari El Rotgle, la primera escola en valencià de Castelló de la Plana, i va participar en l'organització dels cursos de valencià de l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de València.

És vicepresident de la Fundació Carles Salvador i membre del patronat de la Fundació Huguet. També forma part de l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana i de la Societat Catalana de Sociolingüística –antic Grup Català de Sociolingüística, del qual fou cofundador–. Com a escriptor, ha publicat llibres de text i diversos treballs sobre sociolingüística, cultura catalana i senderisme.