Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Carmina, la pingüina que ve de l’Argentina (tapa dura)

"Sóc Carmina, sóc una pingüina i he vingut de l\'Argentina. Segons els pares, per culpa de la calor mundial i del canvi climàtic".

Un conte divertit per reflexionar amb una família "diferent i rara" sobre un tema d\'actualitat com és el canvi climàtic.

Autoria: Pep Castellano, Canto Nieto
Núm. col·lecció: 43
Edat: A partir de 6 anys
Pàgines: 27
ISBN: 9788481317756
Format: 17,5 x 19,5 cm
Il·lustració: Canto Nieto

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pep Castellano

Pep Castellano (Albocàsser, 1960) és pedagog, però ha fet de llaurador, de paleta, de cambrer, de pallasso i de mestre. Ara treballa de tècnic de formació a la Generalitat Valenciana i en les hores lliures explica contes amb Canto Nieto. També participa com a col·laborador en programes de ràdio, en la premsa escrita i manté el bloc A l'ombra del prat.

Ha publicat una trentena d’obres, la majoria de literatura infantil i juvenil, tot i que també ha fet alguna incursió en la narrativa per a adults. De la seua obra podem destacar: Marta Martí, la reina del rodolí, Thora i l'anell de la sort, El rap de la gallina Carolina i Diari d'unes vacances avorrides.Els seus llibres han guanyat alguns premis literaris, com ara el Samaruc, amb L'herència dels càtars; el Ciutat de Borriana, amb Habitació 502; l'Enric Valor, amb Ferum de silenci; el Ciutat de Torrent, amb L'ull de la boira (amb Ximo Roca); el Josep Pascual i Tirado, amb Dotze contes i mig; el Carmesina de la Safor, amb Els pirates no ploren; el Vicent Silvestre, amb Bernat, un científic enamorat o el Blai Bellver amb Raons de sang i foc.

Canto Nieto

Canto Nieto (Zamora, 1960) és il·lustradora. Va estudiar Disseny Gràfic a diverses escoles d'arts i oficis de Valladolid, Lugo, València i Castelló. Va fundar l'associació Tristras, especialitzada en animació a la lectura, i ha fet de contacontes, sola i formant duet amb Pep Castellano. També ha escrit llibres infantils i juvenils.