Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La fada Minerva fa contes en conserva

Marta i la seua àvia Minerva fan conserva de tomata, i melmelada de taronja i confitura de carabassa. A Marta també li agradaria saber com es fan els contes en conserva. Però l\'àvia Minerva, que és un poc fada, té el secret de la recepta molt ben guardat. Potser el voldrà compartir...
Autoria: Pep Castellano
Núm. col·lecció: 35
Edat: A partir de 8 anys
Pàgines: 112
ISBN: 9788481319989
Format: 12,5 x 17 cm
Il·lustració: Canto Nieto

Enviament gratuït a partir de 15 euros.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pep Castellano

Pep Castellano (Albocàsser, 1960) és pedagog, però ha fet de llaurador, de paleta, de cambrer, de pallasso i de mestre. Ara treballa de tècnic de formació a la Generalitat Valenciana i en les hores lliures explica contes amb Canto Nieto. També participa com a col·laborador en programes de ràdio, en la premsa escrita i manté el bloc A l'ombra del prat.

Ha publicat una trentena d’obres, la majoria de literatura infantil i juvenil, tot i que també ha fet alguna incursió en la narrativa per a adults. De la seua obra podem destacar: Marta Martí, la reina del rodolí, Thora i l'anell de la sort, El rap de la gallina Carolina i Diari d'unes vacances avorrides.Els seus llibres han guanyat alguns premis literaris, com ara el Samaruc, amb L'herència dels càtars; el Ciutat de Borriana, amb Habitació 502; l'Enric Valor, amb Ferum de silenci; el Ciutat de Torrent, amb L'ull de la boira (amb Ximo Roca); el Josep Pascual i Tirado, amb Dotze contes i mig; el Carmesina de la Safor, amb Els pirates no ploren; el Vicent Silvestre, amb Bernat, un científic enamorat o el Blai Bellver amb Raons de sang i foc.