Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Orgull i prejudici

Orgull i prejudici és considerat un clàssic de la literatura universal 
i una de les obres més destacades de Jane Austen. 

La vida de la família Bennet sofreix un daltabaix amb l’arribada dels acabalats Charles Bingley i Fitzwilliam Darcy. La senyora Bennet prompte trobarà en els joves uns pretendents perfectes per a les seues filles majors, encara sense casar. Tanmateix, la situació es complicarà quan entren en joc els sentiments i interessos de tots els personatges implicats, que provocaran confusions i molts malentesos.
Ambientada a l’Anglaterra del segle XVIII, la novel·la presenta una galeria de personatges interessant i realista, a més d’una bona dosi d’ironia i de crítica a la rígida societat de l’època.
Autoria: Jane Austen
Núm. col·lecció: 5
Pàgines: 152
ISBN: 9788415554967
Format: 16 x 22 cm
Il·lustració: Eli M. Rufat

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Jane Austen

Jane Austen (Steventon, 1775 - Winchester, 1817) va ser una destacada novel·lista britànica que va viure durant l’època georgiana. Filla d’un clergue protestant, va ser la setena filla d’una família de huit germans. Les seues novel·les estan impregnades de l’ambient que l’envoltava, l’alta classe rural del sud d’Anglaterra. La ironia que utilitza per a dotar de comicitat els seus textos l’ha convertida en un clàssic de la literatura universal, amb obres tan reconegudes com Orgull i prejudici, Emma o Sentit i sensibilitat.