Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els miserables

Els miserables està considerada una obra clàssica de la literatura universal. És una de les novel·les més destacades de Victor Hugo.

Jean Valjean ha passat dènou anys a la presó per haver furtat una barra de pa. Quan queda en llibertat, té dificultats per a trobar un treball honrat, per culpa de la seua reputació. No obstant això, gràcies a la compassió d’un bisbe, comença una nova vida amb una identitat falsa. Però l’inspector Javert sospita des del primer dia d’aquell home que li recorda el presidiari Jean Valjean i, per aquesta raó, el perseguirà implacablement.

La novel·la ens fa reflexionar sobre el bé i el mal, sobre la llei i la política, i sobre l’ètica, la justícia i la religió.

Autoria: Victor Hugo
Núm. col·lecció: 6
Pàgines: 96
ISBN: 9788417588281
Format: 16 x 22 cm
Traducció: Broseta Fandos, Teresa

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Victor Hugo

Victor Hugo (Besançon, 1802 - París, 1885) va ser un poeta, dramaturg i novel·lista romàntic, considerat com un dels més importants en llengua francesa. Va contribuir de manera notable a la renovació lírica i teatral de l'època. La seua implicació política li va suposar una condemna a l'exili durant vint anys. Els miserables i El geperut de Notre-Dame són algunes de les seues obres més conegudes.