Tenda d'animals

Lluïsma s’estima moltíssim els animals. Per això, no entén per què no poden viure amb ell a casa. I mira que ho intenta, perquè li ho consenten tot: una cotorra, una iguana, un gosset, un mico… i un caiman! Però un dia, Lluïsma i la seua família comencen a dubtar si realment el millor per als animals és que estiguen tancats entre quatre parets. No serien més feliços en llibertat?
Autoria: Maria Josep Escrivà
Núm. col·lecció: 43
Pàgines: 96
ISBN: 9788417588007
Format: 12,5 x 17 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Maria Josep Escrivà

Maria Josep Escrivà (Grau de Gandia, 1968) és filòloga, poeta i una notable promotora d'activitats culturals relacionades amb la literatura. Ha sigut responsable de la secció cultural del Centre d'Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell i també directora de la col·lecció «Razef» d'Edicions 96, així com coordinadora de reculls poètics col·lectius. La seua obra ha estat recopilada en diverses antologies i s'ha traduït al castellà, l'italià, el croat, l'eslovè, el basc, el francés i l'alemany.