Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Un mur amb un forat

Una reflexió sobre com la mirada infantil ens ajuda a trencar barreres i construir un món més just i solidari.

Jan i els seus amics viuen en un poble envoltat per un mur, que no poden travessar per orde dels adults. Marian també viu en un lloc on els habitants no es poden acostar al mur que els separa de la població veïna. Els camins de tots es creuaran i, junts, desafiaran els prejudicis sobre aquells a qui alguns consideren estrangers.

Una invitació a enderrocar els murs que ens separen, a superar els prejudicis i les mentides. Una crida a favor de la tolerància, el respecte i la diversitat.


Autoria: Enric Lluch
Núm. col·lecció: 47
Edat: Des de 7 fins a 11 anys
Pàgines: 152
ISBN: 9788417588557
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Roser Argemí

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Enric Lluch

Enric Lluch (Algemesí, 1949) és llicenciat en Història i ha treballat com a docent, encara que actualment es dedica exclusivament a la literatura. Ha publicat més d’un centenar de llibres per a infants i joves, alguns d’ells transcrits al sistema Braille, traduïts a totes les llengües de l’Estat, al francés, l’anglés, el portugués, l'alemany, el xinés, el grec, el polonés, el japonés i el turc. És membre del Consell Assessor de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura i ha format part del Consell Valencià de Cultura.

Ha rebut nombrosos premis de narrativa infantil, juvenil i d’adults, com el de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per L’àngel propulsat i el dimoni emplomati per Mònica, Tonet i l'home que fabricava flautes de canya, l’Enric Valor de narrativa juvenil per La Germanor del camí o el de Teatre Infantil Xaro Vidal de Carcaixent per Tres nobles en un grapat i un soldat enamorat, entre altres. L’any 2010 li van atorgar el Guardó d’Or d’Algemesí i el 2014, el Porrot d’Honor de Silla.