Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El quadern d’Àngela

A l\'Àngela Xi\'an, els pares li han regalat un quadern pel seu dotzé aniversari. L\'Àngela és adoptada, i el seu país d\'origen és la Xina. Els pares li l\'han regalat perquè és una apassionada de les paraules, amant dels diccionaris i addicta a les històries. Per això ompli les seues pàgines d\'observacions sucoses, d\'investigacions lèxiques ocurrents i d\'històries meravelloses nascudes d\'una imaginació desbordant.

El quadern d\'Àngela de Raquel Ricart és un exercici narratiu fantàstic sobre la importància de les arrels i de l\'escriptura en qualsevol procés identitari.

Autoria: Raquel Ricart
Núm. col·lecció: 28
Edat: A partir de 12 anys
Pàgines: 126
ISBN: 9788481319026
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Paula Pérez i de Lanuza

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Raquel Ricart

Raquel Ricart Leal (Bétera, 1962) és autora de la novel·la negra Un mort al sindicat, de les novel·les juvenils Van ploure estrelles i El quadern d’Àngela, premi Vila de Paterna i Premi Samaruc 2010, respectivament. És també autora del text dramàtic infantil Ferrabràs, que va ser posat en escena per Bambalina Titelles. Amb la novel·la Les ratlles de la vida, va guanyar el premi Andròmina de Narrativa i el premi de la Crítica 2010. Ha col·laborat també en premsa a les publicacions Celobert i Lletres de canvi. Actualment, escriu ocasionalment a El Punt.