Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Joan, Joana

Joan no és Joan: és Joana. Però sembla que això és molt difícil d’entendre per a alguns. I tot es precipita quan s’organitza una lliga de futbol escolar. Joana haurà de viure el partit més difícil de la seua vida, una batalla contra Els de Darrere, eixa classe de gent que no vol que les persones visquen en llibertat.

Cal ser valents i sentir-nos com som realment per a fer front a la intolerància dels que ens volen obligar a ser tots iguals.

Autoria: Francisco Castro
Núm. col·lecció: 50
Edat: Des de 10 fins a 14 anys
Pàgines: 128
ISBN: 9788417588632
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Julia Cejas
Traducció: Josep Franco

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Francisco Castro

Francisco Castro (Vigo, 1966) és escriptor i editor de l’editorial Galaxia, una de les de més tradició de Galícia. Ha treballat com a cronista cultural per a diversos mitjans de comunicació i és autor d’una quinzena de llibres de temàtica diversa, com el llibre de relats eròtics Xeografías o les novel·les Memorial do infortunio, Xeración perdida, Spam, El secret de Marco Polo i Iridium, entre altres. La seua obra ha estat guardonada amb reconeixements com el Premio Blanco Amor o el Premio García Barros. El seu llibre més conegut, Em deia Simbad, va entrar a la Llista d’Honor de l’IBBY i va rebre els guardons Fervenzas Literarias i Frei Martín Sarmiento.