Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Enric Valor. Converses amb un senyor escriptor

Al llarg dels cinc capítols: "Infantesa", "Adolescència i joventut", "La guerra i la primera postguerra", "L´escriptor i gramàtic" i "Temps de collita", podrem descobrir la fermesa de les conviccions nacionalistes i la passió per la llengua, la pàtria i la literatura d´Enric Valor.
Autoria: Rosa Serrano
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 141
ISBN: 9788481310863
Format: 14,5 x 20 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Rosa Serrano

Rosa Serrano (Paiporta, 1945) és escriptora de narrativa infantil, traductora i editora. Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona, ha sigut responsable de l’editorial Tàndem Edicions durant més de 20 anys.

Fou una de les fundadores de l’Escola Gavina l’any 1975, centre pioner en l’ensenyament en valencià, on va treballar com a mestra i bibliotecària. El 1990 posà en marxa l’editorial Tàndem, amb col·leccions com «La Bicicleta Negra», «La Bicicleta Groga» o «La Rata Marieta» i la gran producció novel·lística de l’escriptor Enric Valor. A més, ha sigut presidenta de l’Associació d’Editors del País Valencià en diverses ocasions i membre del Consell Valencià de Cultura entre els anys 1998 i 2002. És autora d’una vintena de títols de narrativa infantil i juvenil, llibres de text i de divulgació lingüística.