Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Expressions peculiars de la llengua

Els autors han intentat una aproximació als modismes en general amb un bon nombre de propostes d´activitats que permeta la familiarització amb l´ús de locucions i frases fetes, de gran utilitat.

Índex:

- Locucions.

- Locucions adverbials.

- Locucions conjuntives.

- Locucions prepositives.

- Locucions adjectives.

- Locucions interjectives.

- Locucions substantives.

- Frases fetes.

Apèndixs: resum teòric, repertori de locucions i frases fetes i solucionari. 

 

 

Autoria: Enric Valor, Rosa Serrano
Núm. col·lecció: 6
Pàgines: 88
ISBN: 9788481319439
Format: 17 x 23,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Enric Valor

Enric Valor (Castalla, 1911 - València, 2000) va fer un dels més importants treballs de recol·lecció i recuperació de la lexicografia valenciana i fou un dels principals promotors de l'estandardització i normativització del valencià. La seua obra més coneguda són les Rondalles valencianes (1950-1958), on va recopilar 36 rondalles populars valencianes. També cal destacar L’ambició d’Aleix, la seua primera novel·la, i la trilogia del Cicle de Cassana, formada pels llibres Sense la terra promesa, Temps de batuda i Enllà de l'horitzó.

Rosa Serrano

Rosa Serrano (Paiporta, 1945) és escriptora de narrativa infantil, traductora i editora. Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona, ha sigut responsable de l’editorial Tàndem Edicions durant més de 20 anys.

Fou una de les fundadores de l’Escola Gavina l’any 1975, centre pioner en l’ensenyament en valencià, on va treballar com a mestra i bibliotecària. El 1990 posà en marxa l’editorial Tàndem, amb col·leccions com «La Bicicleta Negra», «La Bicicleta Groga» o «La Rata Marieta» i la gran producció novel·lística de l’escriptor Enric Valor. A més, ha sigut presidenta de l’Associació d’Editors del País Valencià en diverses ocasions i membre del Consell Valencià de Cultura entre els anys 1998 i 2002. És autora d’una vintena de títols de narrativa infantil i juvenil, llibres de text i de divulgació lingüística.