Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La serp blanca. Una antologia del conte modern

Durant la primera meitat del segle XIX, el conte es consolida com un nou gènere narratiu, diferenciat tant de la novel·la com del  conte tradicional, i es constituiex en una de les principals formes d'expressió de la narrativa contemporània.

Aquesta antologia ofereix una panoràmica del que ha estat l'evolució d'aquest gènere, i també de la seua varietat temàtica i formal, des dels autors clàssics del segle XIX, com Maupassant, Poe o Txékhov, fins als més actuals, com Roald Dahl.

Autoria: Antòleg: Enric Iborra
Núm. col·lecció: 3
Pàgines: 256
ISBN: 9788415554066
Format: 13 x 19,5 cm
Enquadernació: Rústica
Introducció de: Enric Iborra

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Antòleg: Enric Iborra

Enric Iborra (València, 1960) ha sigut un dels professors de llengua i literatura catalana més prolífics i influents de les últimes dècades. Treballa a l’IES Lluís Vives de València. El 2010 va crear el blog de literatura universal «La serp blanca. Notes de lectures i altres històries d’Enric Iborra», que ha esdevingut un espai de reflexió literària i un referent important per a professors, escriptors, crítics i amants de la lectura de tot arreu. Entre les seues obres destaca La serp blanca. Una antologia del conte modern.