Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Raimon, Ausiàs March i altres clàssics

En les cançons de Raimon trobem habitualment versos d’Ausiàs March i d’altres poetes clàssics, com Jaume Roig o Joan Roís de Corella. Així i tot, encara que el públic coneix i aprecia aquests textos, són molts els que no arriben a comprendre’ls bé, perquè és complicat interpretar la llengua antiga i perquè el discurs d’aquests escriptors pot desconcertar els lectors del segle XXI. 

Aquest llibre esdevé una guia molt útil per a fer més clar el missatge dels poemes cantats per Raimon i, en definitiva, per a entendre millor tant el llegat dels nostres clàssics com l’obra imprescindible del cantant de Xàtiva. A més, l’obra inclou tot un seguit de propostes de comentari de text i recursos didàctics que faciliten el treball.
Autoria: Josep Palomero
Núm. col·lecció: 4
Pàgines: 360
ISBN: 9788481313956
Format: 13 x 19,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josep Palomero

Josep Palomero (Borriana, 1953) és escriptor i docent. Ha conreat, sobretot, la poesia i la novel·la, encara que també ha publicat nombrosos estudis i llibres de text sobre llengua i literatura, així com literatura infantil i juvenil. Les seues obres han sigut distingides amb guardons com el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira (El tatuatge dels apàtrides) o el Premi Eduard Escalante de Teatre (Zona de lliure trànsit, juntament amb Vicente Muñoz Puelles). També cal destacar l’obra Els secrets de Meissen, que va inspirar la sèrie de televisió El secreto de la porcelana. A més, ha sigut vicepresident de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.