Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Les aventures del mag Xaviton

Xaviton és el més menut d’una família de mags molt antiga i poderosa. Gràcies a la màgia, el seu germà i ell fan coses increïbles! Saps que per no menjar-se un plat de llentilles són capaços d’eixir volant per una finestra i recórrer els cinc continents? Els espera un viatge ple de descobriments i molta diversió.

Autoria: Lluís Miret
Núm. col·lecció: 36
Edat: 10 anys
Pàgines: 80
ISBN: 9788415554950
Format: 12,5 x 17 cm
Il·lustració: Alejandra Nores Monzón

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Lluís Miret

Lluís Miret (Gandia, 1973) és doctor en Economia i treballa de professor de Formació i Orientació Laboral a l'Institut Tirant lo Blanc de Gandia, així com de la Universitat Politècnica de València. Des de 2017, dirigeix el Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell.

Escriu sobretot literatura infantil i juvenil i les seues obres en aquest àmbit han rebut premis importants, com el Carmesina de la Safor, el Vicenta Ferrer Escrivà o el Mallorca de Narrativa Juvenil. També ha sigut finalista del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Vampirs, friquis i tacons d’agulla. En el camp de la literatura per a adults cal destacar la novel·la L’ombra del mal, guardonada amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.