Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L’enigma de Bagdad

Tres històries aparentment independents s’entrellacen en un relat que podria canviar tot allò que sabem sobre la història de la humanitat. D’una banda, trobem Kordi, el protagonista d’una llegenda mil·lenària vinguda de terres llunyanes. D’altra banda, coneixem les desventures de Saïd, un refugiat que fuig des de l’Iraq fins a la península Ibèrica amb una missió molt especial. Finalment, un arqueòleg anomenat Von Vasten rep dues narracions fascinants que el portaran a descobrir la veritat sobre les arrels de la història.

L’enigma de Bagdad aborda la necessitat de protegir el patrimoni cultural de la devastació de les guerres.

Autoria: Lluís Miret
Núm. col·lecció: 28
Edat: 14 anys
Pàgines: 112
ISBN: 9788481313895
Format: 13 x 19,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Les comandes rebudes des del 04/08 se serviran a partir del 21/08. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Lluís Miret

Lluís Miret (Gandia, 1973) és doctor en Economia i treballa de professor de Formació i Orientació Laboral a l'Institut Tirant lo Blanc de Gandia, així com de la Universitat Politècnica de València. Des de 2017, dirigeix el Centre d’Estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell.

Escriu sobretot literatura infantil i juvenil i les seues obres en aquest àmbit han rebut premis importants, com el Carmesina de la Safor, el Vicenta Ferrer Escrivà o el Mallorca de Narrativa Juvenil. També ha sigut finalista del Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Vampirs, friquis i tacons d’agulla. En el camp de la literatura per a adults cal destacar la novel·la L’ombra del mal, guardonada amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.