Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Gramàtica pràctica del valencià

Incorpora els últims canvis de la normativa lingüística.

L’aprenentatge del valencià implica desenvolupar les destreses discursives, és a dir, la capacitat de comprendre i d’expressar-se oralment i per escrit en situacions de comunicació ben diverses.

Ara bé, ús discursiu i reflexió gramatical han d’anar de la mà; els usos formals de la llengua –els propis de les relacions institucionals i acadèmiques– exigeixen un coneixement explícit dels mecanismes lingüístics que permeten, d’una banda, la construcció de textos adequats i ben cohesionats –els continguts propis de la gramàtica del discurs–, i de l’altra, la construcció d’oracions correctes gramaticalment. És aquest últim aspecte de l’aprenentatge lingüístic –la correcció gramatical i normativa– el que s’aborda al llarg d’aquesta Gramàtica pràctica del valencià.

La Gramàtica pràctica del valencià s’adreça als aprenents que ja són capaços d’escriure en valencià, però que no han assolit el nivell de correcció exigible per a superar les proves oficials de coneixements de valencià (JQCV, EOI i CIEACOVA). És un material útil, tant per a l’aprenent adult que necessita resoldre autònomament mancances sobre la normativa lingüística, com per a l’alumnat de secundària que necessita repassar i sistematitzar continguts treballats al llarg de la seua formació.

El material està dissenyat per a ser treballat autònomament i té una finalitat didàctica, per això, selecciona aquells continguts de tipus ortogràfic, morfosintàctic i lèxic que poden presentar més dificultats, especialment pel que fa a les interferències produïdes pel contacte dels parlants amb el castellà.

Autoria: Montse Ferrer
Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 248
ISBN: 9788481313963
Format: 22 x 29 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra