Tàndem utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Magdalena vítol!

Tot i que la protagonista del conte acaba d’arribar a Castelló, amb la seua nova amiga Maria descobrirà tots els secrets de la Magdalena, la gran festa de la ciutat, des del Pregó fins a la Romeria. I l’últim dia, les dues juntes cridaran «Vítol!», una paraula màgica per a demanar que la festa torne l’any que ve.
Autoria: Pep Castellano
Núm. col·lecció: 6
Edat: 5 anys i 1r i 2n de Primària
Pàgines: 24
ISBN: 9788481313307
Format: 22 x 22 cm
Il·lustració: Calo

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pep Castellano

Pep Castellano (Albocàsser, 1960) és pedagog, però ha fet de llaurador, de paleta, de cambrer, de pallasso i de mestre. Ara treballa de tècnic de formació a la Generalitat Valenciana i en les hores lliures explica contes amb Canto Nieto. També participa com a col·laborador en programes de ràdio, en la premsa escrita i manté el bloc A l'ombra del prat.

Ha publicat una trentena d’obres, la majoria de literatura infantil i juvenil, tot i que també ha fet alguna incursió en la narrativa per a adults. De la seua obra podem destacar: Marta Martí, la reina del rodolí, Thora i l'anell de la sort, El rap de la gallina Carolina i Diari d'unes vacances avorrides.Els seus llibres han guanyat alguns premis literaris, com ara el Samaruc, amb L'herència dels càtars; el Ciutat de Borriana, amb Habitació 502; l'Enric Valor, amb Ferum de silenci; el Ciutat de Torrent, amb L'ull de la boira (amb Ximo Roca); el Josep Pascual i Tirado, amb Dotze contes i mig; el Carmesina de la Safor, amb Els pirates no ploren; el Vicent Silvestre, amb Bernat, un científic enamorat o el Blai Bellver amb Raons de sang i foc.